Black Screen On Viewport

There is a problem with the viewports in Rhino 6. Everything was fine but then once I opened a new file, the screen turned black and commands stopped working. I updated rhino, NVIDIA and Intel drivers. Please help t.t

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 7.9Gb)
Machine name: DESKTOP-S5VA66N

Non-hybrid graphics.
Primary display and OpenGL: NVIDIA GeForce GTX 1060 (NVidia) Memory: 6GB, Driver date: 5-15-2020 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.6.0 NVIDIA 446.14

Secondary graphics devices.
Intel® UHD Graphics 630 (Intel) Memory: 1GB, Driver date: 5-5-2020 (M-D-Y).

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: None
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 5-15-2020
Driver Version: 26.21.14.4614
Maximum Texture size: 32768 x 32768
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 32768 x 32768
Total Video Memory: 6 GB

Rhino plugins
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 6.25.20114.5271
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 6.25.20114.5271
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 6.25.20114.5271
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 6.25.20114.5271
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”

Hello- what happens if you type 4View and Enter?

-Pascal

type “NewViewport” in Command line


or like Pascal said, direct type 4View

Nope, doesn’t work

Doesn’t work… is there a way to pin up floating viewport?

try to type “ToggleFloatingViewport”

says “Unable to change floating state for current viewport”

I have try to delete the Viewport like yours


then type “4View”

or use “ToggleFoatingViewport” to pin up.
It works for my Rhino.

Hello - what happens on 4View, anything?

-Pascal

nothing happens with both commands

yep doesn’t work

doesn’t work. nothing appears

Hello - if you have not, please re-boot the machine, and then start up a session of Rhino - does it open correctly?

-Pascal

Nope, doesn’t work. This problem is here for couple days already…

go to windows> add or remove programs then find rhino, left click once on rhino, the hit the modify button… then hit repair and let it go through the repair function. then restart your machine and try it again.

better?