Rhino 6 Picture Command Not Working

rhino6
unhandled

(Ebarone) #1

I just got rhino 6 and the picture command isn’t working.

I’ve tried JPEG and PNG files and they both just give me white planes with no image. I saw a suggestion to use -PictureFrame and the pictures path but I either did it incorrectly or it doesn’t work.

I can use an background bitmap, but I laser etch the images so unless I can remove the grid from the image it’s useless to me.

If antone knows a fix for this I’d be eternally greatful.
Thank you.


(Nathan 'jesterKing' Letwory) #2

Can you please post the results of Help » System Information?


(Ebarone) #3

Here you are

Rhino 6 SR3 2018-3-31 (Rhino 6, 6.3.18090.471, Git hash:master @ b32d93f452fce970e96deb46bfc68b075f06b290)

Windows 7 SP1 (Physical RAM: 3.5Gb)

AMD Radeon™ HD 6520G (OpenGL ver:4.1.11247 Compatibility Profile Context)

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: ATI Technologies Inc.
Render version: 4.1
Shading Language: 4.10
Driver Date: NA
Driver Version: NA
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 512 MB

C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”