Rhino 6 issue with closed curves

Hello,

I recently installed Rhino 6, but im having a strange problem with my curve tools

If i use the circle command, the circle does not close properly and it seems to glitch a lot as i rotate my camera.

i have repaired it, reinstalled it and updated it to the latest version but the problem persists.

I do not have this problem with rhino 5

If anyone can help, id be very grateful

-berc

Hmm, saw something here recently that was very similar, can’t find it now. This is most likely graphics card/driver related. Can you run SystemInfo inside Rhino and post the results here?

Rhino 6 SR11 2018-12-14 (Rhino 6, 6.11.18348.17061, Git hash:master @ 600b621e607cf5226a968db60d7ac9230541b94d)
Licence type: Commercial, build 2018-12-14
License details: Cloud Zoo. In use by: Arek Baronyan ()

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 16Gb)
Machine name: DESKTOP-NJUDCR0

AMD Radeon HD 6900 Series (OpenGL ver:4.5.13399 Compatibility Profile Context 15.201.1151.1008)

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: ATI Technologies Inc.
Render version: 4.5
Shading Language: 4.40
Driver Date: 11-4-2015
Driver Version: 15.201.1151.1008
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 2 GB

Rhino plugins
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 6.11.18348.17061
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 6.11.18348.17061
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 6.11.18348.17061
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 6.11.18348.17061
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”

try updating your video driver.

Definitely… 2015.

In Rhino 6, you should have a Notification tab over there with Layers/Properties/Help/etc.

The notification panel should have a warning about your ATI driver.
Double click and see if you can use that to get it updated.

Any luck?