Rhino 6 cloud zoo not letting me use Rhino 6, again


#1

I’m finding this to be a total PITA. Unable to use Rhino because it’s telling me that:

…So I attempt to add a license and get this response:

‘The license RH60-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX is in use in the Cloud Zoo. Remove the license from the Cloud Zoo before using it here.’

Only factors I can think of are:
-I’m in a foreign country
-I’ve changed my default web browser (firefox)
-I have no cell service, so am unable to sign in with different google accounts (2-factor identification)

Is this something that I’m doing wrong? It seems each time this has come up I’m powerless, and rhino is a brick on my computer


(John Brock) #3

The only time I’ve seen this happen is when the user created multiple rhino accounts, has added their license key to one account, and is logging into the other.
That is the case here.

It appears you added both of your email addresses to the Rhino account that does not have your license in it.
Logout, log into your other account, and use it.
Add your other email address to the account with the license, or remove the license from it and add it to the account you want to log into.

The Rhino Web page has a new top row link labeled “my account” you can use to easily get into your accounts and get yourself sorted out.

Any luck?


#4

Aaaargh. Yes, that worked. Thanks John!


(John Brock) #5

If you leave your car keys on the kitchen counter, and look for them by the front door, it can be a bit frustrating.


(Ernest) #6

LOL. Point taken.

I’ve taken the necessary steps to not have to bother you with this again.


(Pascal Golay) #7

Hi Ernest - you are not bothering if you ask for help when Rhino does not work. If you can’t figure it out, then it’s broken enough to ask for help.

-Pascal


(Ernest) #9

Copy that Pascal.

Cheers