Change your links!


#1

On the main rhino3d.com page…

  • The “forum” links on the support page all still go to NING
  • The “community” link from the support page goes to the NING community page, fine, but
    there is no direct link that I can see to discourse.mcneel.com that I can
    see. There should be a BIG FAT forum link near the top of that page IMO. The “latest forum topics” are linked to this forum though, that works.
  • The “Tutorials/support” menu item at the top of the community page
    does not have a link to the forum either.

Cheers, happy 4th, :fireworks:
–Mitch


#2

Are you absolutely positive that you don’t see it??? :wink:


#3

Dunno. Maybe I need new :eyeglasses:


#4

OK, now I got it… I didn’t reread my post so now I got it… :smile:
–Mitch


(Pascal Golay) #5

Hi Mitch- the ‘Forum’ link at least should now point to discourse- has for a couple of days as far as I know- can you try that again?

-Pascal


#6

http://www.screencast.com/t/dk8HDHhwHOy


#7

Hmm, you also need to shut off the news feed, just accidentally clicked on the nntp ng by reflex, and there are 6 new “Rhino news” posts.
–Mitch


#8

the european pages too: Link

c.


#9

Yeah, there’s a lot of stuff that will need to change, the Rhino Wiki for example - will take a while to get it all sorted. Just remembered I also need to change the links on my website… :smile:


(Brian Gillespie) #10

Try refreshing the page - the forum link goes to discourse here. I wonder if the CDN cache in Europe is stale…


#11

I did…


(Brian Gillespie) #12

I just flushed the web server cache. Please try once more…


(Brian Gillespie) #13

If that doesn’t fix it, please send me the contents of this page:
http://www.rhino3d.com/debugging


#14

Sorry, no joy… Below is the info -
Cheers, --Mitch


Request Headers:
X-Google-Apps-Metadata domain=rhino3d.com,host=www.rhino3d.com
Referer Change your links!
Accept-Language en-US,en;q=0.5
X-Appengine-Citylatlong 46.519962,6.633597
X-Appengine-Default-Namespace rhino3d.com
Cookie __utma=51546218.2011181181.1305062063.1372971925.1373002330.99; __utmz=51546218.1363550365.80.16.utmccn=(referral)|utmcsr=wiki.mcneel.com|utmcct=/developer/rhinoscript|utmcmd=referral; __qca=P0-1566772-1305062064144; SnapABugHistory=327#; __atuvc=0%7C45%2C0%7C46%2C2%7C47%2C14%7C48%2C1%7C49; __utmb=51546218; __utmc=51546218; SnapABugRef=http%3A%2F%2Fwww.rhino3d.com%2F%20; SnapABugVisit=b8a9358a-a27f-486f-8b70-622193792c6f-521679314159467
X-Appengine-Region vd
Content-Type ; charset="utf-8"
User-Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; WOW64; rv:22.0) Gecko/20100101 Firefox/22.0
Host www.rhino3d.com
X-Zoo app-id=rhino-3d,domain=rhino3d.com,host=www.rhino3d.com
X-Pss-Loop pagespeed_proxy
Accept text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,/;q=0.8
X-Appengine-City lausanne
X-Appengine-Country CH
Computed Data:
europe 1
CH 1
ios False
locale eu
user-locale-eu 1
region europe
emea 1
user-locale eu
currency €
path_parent http://www.rhino3d.com
user-continent europe
mobile False
eu 1
path http://www.rhino3d.com/debugging
user-country CH
link_locale
iso_lang_code en


(Brian Gillespie) #15

That’s really weird. I’ll have to dig a bit deeper on this one. But at least I learned that Helvetosaur is probably not “a dinosaur that eats predominantly sans-serif fonts for breakfast”

I also learned that the Helvetica type face was developed in Switzerland.


#16

It’s kind of messy here (BR):


Does not recognize region, no forum link, community points to ning.


#17

The debug page:

Request Headers:
X-Google-Apps-Metadata domain=rhino3d.com,host=www.rhino3d.com
Referer Change your links!
Accept-Language en-US,en;q=0.5
X-Appengine-Citylatlong 43.582200,-90.128182
X-Appengine-Default-Namespace rhino3d.com
X-Appengine-Region wi
Content-Type ; charset="utf-8"
User-Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:20.0) Gecko/20100101 Firefox/20.0 SeaMonkey/2.17.1
Host www.rhino3d.com
X-Zoo app-id=rhino-3d,domain=rhino3d.com,host=www.rhino3d.com
X-Pss-Loop pagespeed_proxy
Accept text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,/;q=0.8
X-Appengine-City la valle
X-Appengine-Country US
Computed Data:
en 1
locale en
region north-america
north-america 1
ios False
US 1
user-locale en
currency US$
user-locale-en 1
path_parent http://www.rhino3d.com
user-continent north america
mobile False
napa 1
show_online_order True
path http://www.rhino3d.com/debugging
user-country US
link_locale
iso_lang_code en


(Marc Gibeault) #18

Links to Ning here too.
The result from the debug page: (country is wrong, I’m in Canada)

Request Headers:
X-Google-Apps-Metadata domain=rhino3d.com,host=www.rhino3d.com
Referer Change your links!
Accept-Language fr,fr-fr;q=0.8,en-us;q=0.5,en;q=0.3
X-Appengine-Default-Namespace rhino3d.com
Cookie __utma=51546218.1259158442.1331562583.1372858322.1373048093.66; __qca=P0-1636755972-1331562583149; SnapABugHistory=336#; __atuvc=0%7C44%2C16%7C45%2C0%7C46%2C0%7C47%2C11%7C48; __utmz=51546218.1371667113.64.6.utmccn=(referral)|utmcsr=discourse.mcneel.com|utmcct=/t/rhino-5-5-rc2-now-available/346/4|utmcmd=referral; __utmb=51546218; __utmc=51546218; SnapABugRef=http%3A%2F%2Fwww.rhino3d.com%2F%20; SnapABugVisit=b8a9358a-a27f-486f-8b70-622193792c6f-332788753064922
Via 1.1 mtlproxy-alpha.ca.aero.bombardier.net:8080 (squid/2.7.STABLE9)
Content-Type ; charset="utf-8"
User-Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:22.0) Gecko/20100101 Firefox/22.0
Host www.rhino3d.com
X-Zoo app-id=rhino-3d,domain=rhino3d.com,host=www.rhino3d.com
X-Pss-Loop pagespeed_proxy
Cache-Control max-age=259200
Accept text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,/;q=0.8
X-Appengine-Country ZZ
Computed Data:
europe 1
path_parent http://www.rhino3d.com
fr 1
locale fr
ios False
region europe
emea 1
user-locale fr
currency €
user-locale-fr 1
user-continent None
mobile False
ZZ 1
path http://www.rhino3d.com/debugging
user-country ZZ
link_locale
iso_lang_code fr


(Willem Derks) #19

It took me while as well to add things up.
I just wish for the cat to disappear and be replaced with a swiss rhino.

-Willem


#20

What’s wrong with a grumpy cat? It fits me perfectly… :pouting_cat:

OK, seriously, I finally decided that the avatar should be me and not the company, so now you know what I look like - sorta… :see_no_evil:

–Mitch