RH8_ ArrayLinear _NO preview in X-Ray-model

The preview does not appear with the surfaces

Hello- as far as I can see the preview shows in all modes here.
-Pascal

In the upper section X-Ray
In the bottom section, Rendered
The preview does not appear in X-Ray

Hi @PowerShape - can you run the SystemInfo command and post the output?

– Dale

Rhino 8 SR1 2023-10-31 (Rhino 8, 8.1.23304.10001, Git hash:master @ 00849e0909dc3cc92c425309d4f87320a4ef203f)
License type: Evaluation, build 2023-10-31
License details: Cloud Zoo
Expires on: 2024-01-30

Windows 11 (10.0.22621 SR0.0) or greater (Physical RAM: 64Gb)
.NET 7.0.0

Computer platform: DESKTOP

Standard graphics configuration.
Primary display and OpenGL: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti (NVidia) Memory: 16GB, Driver date: 7-12-2023 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.6.0 NVIDIA 536.67
> Accelerated graphics device with 4 adapter port(s)
- Windows Main Display attached to adapter port #0

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On
Graphics level being used: OpenGL 4.6 (primary GPU’s maximum)

Anti-alias mode: 8x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: High

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 7-12-2023
Driver Version: 31.0.15.3667
Maximum Texture size: 32768 x 32768
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 32768 x 32768
Total Video Memory: 16380 MB

Rhino plugins that do not ship with Rhino
C:\Users\User\AppData\Roaming\McNeel\Rhinoceros\packages\8.0\BlackWhiteSwitcher\0.1.0\BlackWhiteSwitcher.rhp “BlackWhiteSwitcher” 0.1.0.0
C:\Users\User\AppData\Roaming\McNeel\Rhinoceros\packages\8.0\RhinoFileVersion\7.0.8486\RhinoFileVersion.rhp “Rhino 3DM File Version” 7.0.8486.27751
C:\Program Files\Orang\Orang 3.0\Orang7.rhp “Orang”

Rhino plugins that ship with Rhino
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 8.1.23304.10001
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\RhinoRenderCycles.rhp “Rhino Render” 8.1.23304.10001
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 8.1.23304.10001
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\MeshCommands.rhp “MeshCommands” 8.1.23304.10001
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 8.1.23304.10001
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\RhinoCode\RhinoCodePlugin.rhp “RhinoCodePlugin” 8.1.23304.10001
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 8.1.23304.10001
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\SectionTools.rhp “SectionTools”

Hi -

That appears to be a heavily modified display mode. X-Ray looks like this on my system:
image

What happens when you use the factory-default settings?

Have you tried disabling those plug-ins?
-wim

Indeed, if I disable edges in XRay I also see no ArrayLinear preview. The same would happen in V7 btw. With the difference that Isocurves are still visible

True, when Surface Edges is disabled, the preview does not appear.