Viewports in black when I launch

Hi!

Two weeks ago I used Rhino for the first time, and when I launched the program the viewports came out in black. I searched arround the internet and I found out that it was graphics drivers out of date, so I updated them with Intel Driver Support & Assistant. So the problem was fixed, and I used Rhino perfectly.
But today, the problem showed again, and my drivers are still updated (checked an hour ago), what else can be causing this issue?

I attach SystemInfo and screenshot of the issue down here:

Rhino 7 SR4 2021-3-19 (Rhino 7, 7.4.21078.01001, Git hash:master @ a432d22ab7f0f7b53d157d578278070c8bf6eff4)
License type: Evaluación, build 2021-03-19
License details: Cloud Zoo
Expires on: 2021-05-31

Windows 10.0.19042 SR0.0 or greater (Physical RAM: 7.9Gb)

Computer platform: LAPTOP - Plugged in [100% battery remaining]

Standard graphics configuration.
Primary display and OpenGL: Intel(R) HD Graphics (Intel) Memory: 2GB, Driver date: 8-6-2020 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.0.0 - Build 10.18.10.5161
> Integrated graphics device with 3 adapter port(s)
- Windows Main Display is laptop’s integrated screen or built-in port

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: High

Vendor Name: Intel
Render version: 4.0
Shading Language: 4.00 - Build 10.18.10.5161
Driver Date: 8-6-2020
Driver Version: 10.18.10.5161
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 2112 MB

Rhino plugins that do not ship with Rhino

Rhino plugins that ship with Rhino
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 7.4.21078.1001
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\RhinoRenderCycles.rhp “Rhino Render” 7.4.21078.1001
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 7.4.21078.1001
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 7.4.21078.1001
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 7.4.21078.1001
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”

Your GPU does not meet the minimum requirements.
Primary display and OpenGL: Intel(R) HD Graphics (Intel) Memory: 2GB, Driver date: 8-6-2020 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.0.0 - Build 10.18.10.516
Sorry.

But last week I worked perfectly.
I have another laptop with a Geforce 940M, will it work?

Hi @iubaldini,

Try finding an updated Intel video driver for your laptop. The one you system is using is old by today’s standards.

– Dale

And how can I search them?

Yes, the Nvidia GeForce 940M is a supported card.
I see new drivers for it from 16 March:
https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/171475/en-us

This can be useful sometimes.