BUG! History on-->Patch-->moved curves are deleted!

Hi!
please help me.
In Rhinoceros 5 I was able to patch curves and with history “on” I had a realtime preview of the generated surface.
Now with Rhinoceros 7 (latest upadate) when moving curves these are automatically deleted when unselected!
I can’t continue my work…

HI @gabrielefx
Not seeing that here - patch updating as expected when History is on. Post a file (just the involved geometry) and run the SystemInfo command in Rhino and post the full result as well - that’ll make it easier to trouble shoot.
HTH, Jakob

Hi,
as you can see in the video, If I select the curve to update the patch, then I move it, then I deselect it, it disappears completely.
Rhino 8WIP hasn’t this bug. Also Rhino 5 works fine.
This is my System_info:
Rhino 7 SR28 2023-2-27 (Rhino 7, 7.28.23058.03001, Git hash:master @ 4ffc5d7156fbccf2a5d9fcc80e522b3851bc7f6c)
License type: Commerciale, build 2023-02-27
License details: Cloud Zoo

Windows 10 (10.0.19045 SR0.0) or greater (Physical RAM: 96Gb)

Computer platform: DESKTOP

Standard graphics configuration.
Primary display and OpenGL: AMD Radeon Pro 580X (AMD) Memory: 8GB, Driver date: 2-17-2022 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.6.14761 Compatibility Profile Context FireGL 21.30.44.07 30.0.13044.7000
> Accelerated graphics device with 7 adapter port(s)
- Windows Main Display attached to adapter port #0

Secondary graphics devices.
NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti (NVidia) Memory: 11GB, Driver date: 2-2-2023 (M-D-Y).
> Accelerated graphics device with 8 adapter port(s)
- There are no monitors attached to this device!
NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (NVidia) Memory: 11GB, Driver date: 2-2-2023 (M-D-Y).
> Accelerated graphics device with 4 adapter port(s)
- There are no monitors attached to this device!
NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti (NVidia) Memory: 11GB, Driver date: 2-2-2023 (M-D-Y).
> Accelerated graphics device with 0 adapter port(s)
- There are no monitors attached to this device!

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On
Graphics level being used: OpenGL 4.6 (primary GPU’s maximum)

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: High

Vendor Name: ATI Technologies Inc.
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60
Driver Date: 2-17-2022
Driver Version: 30.0.13044.7000
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 8 GB

Rhino plugins that do not ship with Rhino
C:\Users\gabriele\AppData\Roaming\McNeel\Rhinoceros\packages\7.0\IntelDenoiser\0.6.4\IntelDenoiser.Windows.rhp “IntelDenoiser.Windows” 0.6.4.0
C:\Users\gabriele\AppData\Roaming\McNeel\Rhinoceros\packages\7.0\NVIDIADenoiser\0.4.3\NVIDIADenoiser.Windows.rhp “NVIDIADenoiser.Windows” 0.4.3.0
C:\Program Files\Chaos Group\V-Ray\V-Ray for Rhinoceros\V7\VRayForRhino.rhp “V-Ray for Rhino”

Rhino plugins that ship with Rhino
d:\Rhino 7\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 7.28.23058.3001
d:\Rhino 7\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
d:\Rhino 7\Plug-ins\RhinoRenderCycles.rhp “Rhino Render” 7.28.23058.3001
d:\Rhino 7\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 7.28.23058.3001
d:\Rhino 7\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
d:\Rhino 7\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
d:\Rhino 7\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 7.28.23058.3001
d:\Rhino 7\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 7.28.23058.3001
d:\Rhino 7\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
d:\Rhino 7\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”

Hi Gabriel - thanks, I see this. The curves are not deleted, but do not display. (Window selection finds them) BringToFront will show them. Turning off History update also shows them, while uopdating is off.
RH-73950 History update hides input curves
@rajaa fyi…

-Pascal