Undo Issues / pasting in block issue

unhandled

#1

Hi I just updated to the current SR and a bug I used to run into a few months back seems to be effecting me again.

When I undo (crtl z) I need to keep click somewhere in the rhino window to undo again… if I just hit ctrl z multiple times, nothing happens after the first, almost as if i had tabbed over to another program or something.

This is happening in a blank rhino document, with nothing going on.

Also, on the last few builds have had problems with pasting items into blocks. If i paste some geometry while editing a block, either the items dont show up, or all the geometry in the file disapears. I can undo the paste and everything comes back though.

(6.4.18124.12321, 5/4/2018)
Thanks!


(Wim Dekeyser) #2

Sadly I cannot reproduce any of these issues on my system here.
Could you post the result of the Rhino SystemInfo command in a reply here?


#3

Here ya go:

Rhino 6 SR4 2018-5-4 (Rhino 6, 6.4.18124.12321, Git hash:master @ 396f4c3420cadef29ac36e4307c8f98f7753c933)
Licence type: Commercial, build 2018-05-04
License details: Cloud Zoo. In use by: Nick Cross ()

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 32Gb)
Machine name: DESKTOP-561GJV6

Quadro K4000/PCIe/SSE2 (OpenGL ver:4.6.0 NVIDIA 397.31)

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 8x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 4-22-2018
Driver Version: 24.21.13.9731
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 3 GB

C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoScript.rhp “RhinoScript”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Badger 1.0 (64-bit)\Badger.10.v60.x64.rhp “Badger”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Calc.rhp “Calc”


#4

Theres a few issues im having with blocks, If I hide an item while working in one when I close it I get the normal warning:
Capture

But regardless if I select yes or no, it removes the hidden objects from the block in this build.


#5

Also having this problem now