Rhino perspective view issues

Hi
i have a script open in GH and somehow when it runs it messes up my perspective view. it does not show the objects anymore (not the ones that I have in rhino nor the ones that i have visible in GH) the other views (front back and so on) all work :confused:
It must have something to do with the GH script, because as soon as i close the Gh script it goes back to normal

Is there a way to fix this? or do i just have to live with this problem?

I am running rhino Version 6 SR9

Rhino 6 SR9 2018-9-28 (Rhino 6, 6.9.18271.20591

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 32Gb)

GeForce GTX 780/PCIe/SSE2 (OpenGL ver:4.6.0 NVIDIA 388.13)

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 10-27-2017
Driver Version: 23.21.13.8813
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 3 GB

C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 6.9.18271.20591
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 6.9.18271.20591
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\IronPython\RhinoDLR_Python.rhp “IronPython” 6.9.18271.20591
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 6.9.18271.20591
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Grasshopper\GrasshopperPlugin.rhp “Grasshopper” 6.9.18271.20591
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 6.9.18271.20591
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”

Up.

Same problem here