Bug in executing Stitch command/subd/mesh

Stitch will connect two open edges… what were you expecting to happen on these interior edges?

@BrianJ
Which can also be looped

1 Like

Thanks, I see the issue now… I filed it as https://mcneel.myjetbrains.com/youtrack/issue/RH-55330

If you preselect the edges and then run Stitch it works now.

1 Like

Thanks

Hi
thanks @BrianJ To fix this bug
When we run the Stitch command, its edges are sharpened, but that should not happen.
Some of its faces are gone

1 Like

Hi
Some time ago I found these issue…

1 Like

Hi
:+1::+1:

Thanks, there are two issues here as I see it. Filed https://mcneel.myjetbrains.com/youtrack/issue/RH-56340 for the unwanted creases and https://mcneel.myjetbrains.com/youtrack/issue/RH-56341 for holes happening from edge loop input.

1 Like

Hi all
This instruction does not work when running on the edge and point…mesh!!
And sometimes it doesn’t work on the subd object



bug.3dm (160.0 KB)
version:Rhino 7 SR0 2020-3-17 (Public Build, 7.0.20077.15225)

1 Like

Thanks for reporting @mehran09197306634me
I filed those issues as https://mcneel.myjetbrains.com/youtrack/issue/RH-57492

2 Likes

Thanks @Jussi_Aaltonen

RH-57492 is fixed in the latest WIP

RH-56340 is fixed in the latest WIP

RH-57492 is fixed in the latest WIP

Hi all

@BrianJ
@Jussi_Aaltonen
The face disappears when I execute the command
While doing well in Max


1 Like

Hi ??
@Jussi_Aaltonen
@BrianJ

Are you reporting this against the WIP (Rhino 8 now) or a Rhino 7 version? I tried to mock up a model like what you showed in an internal 7.4 build and don’t see the face removed. Please let me know and post the 3dm file.

In both versions
bug.3dm (60.6 KB)

Do you have the model before the face was deleted after Stitch?

bug.3dm (81.0 KB)
Yes