Rhino 6 won't start (solved)

Please help, My rhino6 for windows won’t start anymore.
Only rhino wip7 functions well
Sorry for my bad english

In 7 this is the system information:
Rhino 7 SR0 2019-11-20 (Public Build, 7.0.19324.08045, Git hash:master @ 58f577f4f8d925262db5fdd98215b9bef2b4764b)
License type: Educational, build 2019-11-20
License details: Stand-Alone
Expires on: 2020-01-04

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 16Gb)
Machine name: FRITS-LAPTOP-HP

Hybrid graphics system.
Primary display: Intel® HD Graphics 530 (Intel) Memory: 1GB, Driver date: 10-17-2017 (M-D-Y).
Primary OpenGL: NVIDIA GeForce GTX 960M (NVidia) Memory: 2GB, Driver date: 12-11-2018 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.6.0 NVIDIA 417.35

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 12-11-2018
Driver Version: 25.21.14.1735
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 2 GB

Rhino plugins
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 7.0.19324.8045
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\RhinoRenderCycles.rhp “Rhino Render” 7.0.19324.8045
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 7.0.19324.8045
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 7.0.19324.8045
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 7.0.19324.8045
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”
C:\Program Files\Rhino WIP\Plug-ins\Calc.rhp “Calc”

If I were you, I’d update the display drivers for both Intel and Nvidia cards to drivers issued this month.
Intel:

Nvidia:
https://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

If that doesn’t get your V6 running, start it in Safemode and disable the Plug-ins that do not ship with Rhino.

Updating drivers did not change anything. Safemode won’t start also.
The WIP7 works well

Another couple things to try:

  1. Ensure that you have the latest build of Rhino from https://www.rhino3d.com/download/

  2. If that doesn’t work, install the latest “vc_redist.x64.exe” from https://support.microsoft.com/en-us/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads

  3. If that doesn’t work, please reply here.