Problems with imported PDF file in R6

Hi everyone.

I Just imported a PDF file without any problems.

But the issue is if I drag it, it will be all white, if I drag it again I can see the drawing, and if I drag it agail it turns all white again.
It keeps going like this. Every second time I drag I can see the drawing, and every second time I drag it turns all white again ?

Can anyone help me ?

Regards Jan

Hi Jan - can you please run the SystemInfo command in Rhino and paste the results here?

thanks,

-Pascal

Hi Pascal

Thanks for helping. This is my systeminfo:

Microsoft Windows [Version 10.0.17134.285]
© 2018 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.

C:\Users\Frandsen>systeminfo

Host Name: HANS-HENRIK-PC
OS Name: Microsoft Windows 10 Home
OS Version: 10.0.17134 N/A Build 17134
OS Manufacturer: Microsoft Corporation
OS Configuration: Standalone Workstation
OS Build Type: Multiprocessor Free
Registered Owner: Hans-Henrik
Registered Organization:
Product ID: 00326-10000-00000-AA232
Original Install Date: 22-05-2018, 07:34:26
System Boot Time: 13-09-2018, 18:09:22
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: To be filled by O.E.M.
System Type: x64-based PC
Processor(s): 1 Processor(s) Installed.
[01]: Intel64 Family 6 Model 58 Stepping 9 GenuineIntel ~3901 Mhz
BIOS Version: American Megatrends Inc. F3, 16-02-2012
Windows Directory: C:\WINDOWS
System Directory: C:\WINDOWS\system32
Boot Device: \Device\HarddiskVolume1
System Locale: da;Dansk
Input Locale: da;Dansk
Time Zone: (UTC+01:00) København, Stockholm, Oslo, Madrid, Paris
Total Physical Memory: 8.140 MB
Available Physical Memory: 2.508 MB
Virtual Memory: Max Size: 16.844 MB
Virtual Memory: Available: 8.623 MB
Virtual Memory: In Use: 8.221 MB
Page File Location(s): C:\pagefile.sys
Domain: WORKGROUP
Logon Server: \HANS-HENRIK-PC
Hotfix(s): 7 Hotfix(s) Installed.
[01]: KB4287903
[02]: KB4338832
[03]: KB4343669
[04]: KB4343902
[05]: KB4456655
[06]: KB4457146
[07]: KB4457128
Network Card(s): 1 NIC(s) Installed.
[01]: Realtek PCIe GBE Family Controller
Connection Name: LAN-forbindelse
DHCP Enabled: Yes
DHCP Server: 192.168.1.1
IP address(es)
[01]: 192.168.1.2
[02]: fe80::f967:ac35:4f16:f746
Hyper-V Requirements: VM Monitor Mode Extensions: Yes
Virtualization Enabled In Firmware: No
Second Level Address Translation: Yes
Data Execution Prevention Available: Yes

C:\Users\Frandsen>

Hi Jan - it is more useful in this context to use the Rhino command SystemInfo.

thanks,

-Pascal

Sorry, forgot to think :slight_smile:

Rhino 6 SR8 2018-8-28 (Rhino 6, 6.8.18240.20051, Git hash:master @ d037927543424e8b3ce54e46b435866178a6349c)
Licence type: Commercial, build 2018-08-28
License details: Cloud Zoo. In use by: Jan Frandsen ()

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 7.9Gb)
Machine name: HANS-HENRIK-PC

GeForce GT 640/PCIe/SSE2 (OpenGL ver:4.6.0 NVIDIA 388.13)

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 10-27-2017
Driver Version: 23.21.13.8813
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 2 GB

C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 6.8.18240.20051
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\WebBrowser.rhp “WebBrowser”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoScript.rhp “RhinoScript”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\IdleProcessor.rhp “IdleProcessor”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 6.8.18240.20051
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Alerter.rhp “Alerter”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Import_PDF.rhp “PDFReader”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 6.8.18240.20051
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 6.8.18240.20051
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”

Hi Jan - thanks - I do not see any red flags - the video driver is getting maybe a little old, it would not hurt to get the latest from Nvidia’s website and see if that sorts anything out. Does the problem occur in any display mode?

-Pascal

Which is the Rhino 6 SRx you are using?

It’s working for me.

image

Hi Pascal

It´really weird.

After running the systeminfo I just tryed to import the same PDF (which I did many times before), and now it works perfect !

Don´t know what happened, but thanks for your help anyway.

Regards Jan