Hello, dear forum.
I have some problems with Colibri, with this error:
Solution exception: An item with the same key has already been added.
I think it is because the inputs of the Colibri Iterator cannot be renamed (it is deactivated). (I tried it with 1 version that I recently downloaded and a sample that I found on the web (https://www.youtube.com/watch?v=hbEOsI8stOo ) and none of them were renamed). I would be thankful if somebody could help me with it.
my second problem is that I want to analyze the weather data as one of the Colibri inputs, to analyze the percentage of its effect on energy consumption analysis/space daylight penetration, but I do not know how to put it as a variable.
Thanks in advance
S.H.
سلام شما نباید اسم های مشابه رو به ورودی کولیبری بدید. من اسماشونو عوض کردم
Hello, you should not give the same names to the colibri input. I changed their names.
مشکل دوم :
متسفانه ورژن لیدی باگ من 1.7 و نمیتونم فایل شمارو ران کنم
اما الان به نظر الگوریم تون درسته شبیه سازی رو اجرا کنید ، الگورتیم که اجرا شد، دکمه فلای رو بزنید و صبر کنید تا تمام کار کولبری تموم شه.
سلام و ممنون.
همونطور که در بالا هم گفتم متاسفانه در سیستم من قابلیت رینیم متغیرهای ورودی در هر دو ورژن کامپوننت غیر فعال است. و اصلا رینیم نمیشوند. برای همین این ارور را میدهد.اگر در ورژن شما قابلیت تغییر نام متغیرهای ورودی فعال است ممنون میشم فایلتون رو ضمیمه کنید.البته باز هم فکر کنم به مشکل بربخوره. باتوجه به اینکه کامپوننت دوم رو از سمپل آموزشی رینیم شده برداشتم ولی باز هم مشکل داشت.
و سوال دوم این بود که به چه صورت میتوان فایل آب و هوایی رو به عنوان متغیر برای ورودی کولیبری وارد کرد؟
با سپاس
ممنونم.
WWR
distance from the top of window
depth of shading
ولی کلا مشکل از کجاست؟ چون من فایلهای دیگری هم دارم که میخوام از این کامپوننت استفاده کنم.
به صورت اتفاقی اسم پانلهارو عوض کردم اسم اینها هم عوض شد (چون هم تو راینو 8-6 نشد تغییر کنه )
فلای زدم چند ران هم گرفته شد. ولی باز هم همین ارور در
Colibri Aggregator
باقی ماند و اصلا در فولدر مورد نظر با وجود انجام رانها هیچ خروجی ای وارد نشده.
بنظرتون دیگه از کجا میتونه باشه این مشکل؟