V4 Not opening V5 drawings


#1

Version 5 SR6 32-bit
(5.6.31028.18305, 28/10/2013)
Since the above release or maybe before V4 files saved as v4 in v5 will not open in v5.


(Willem Derks) #2

Hi John,

It does work here, are you running plugins or other specifics that might cause this?
Can you post such a file that does not open?

-Willem


#3

No, no plugins, I think it must be this drawing I am working on as older v4 drawings open OK. I have just had to change my motherboard which does seem to have caused a certain amount of mayhem !! Maybe I should reinstall.?


#4

This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_000_002F_01CED893.741D6A40
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_001_0030_01CED893.741D6A40"

------=_NextPart_001_0030_01CED893.741D6A40
Content-Type: text/plain;
charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Here is the file that does not open.

JohnO

=20

From: Willem [mailto:steve@mcneel.com]=20
Sent: 03 November 2013 10:44
To: John@odelljr.eu
Subject: [McNeel Forum] new post in ‘V4 Not opening V5 drawings’

=20

=
<http://mcneelusercontent.s3.amazonaws.com/144543f8cb821620227757fee=
35272ed5764aed695d0.jpg>=20

http://discourse.mcneel.com/users/willem Willem
November 3=20

Hi John,

It does work here, are you running plugins or other specifics that might =
cause this?
Can you post such a file that does not open?

-Willem

To respond, reply to this email or visit =
http://discourse.mcneel.com/t/v4-not-opening-v5-drawings/3563/2 =
V4 Not opening V5 drawings in your =
browser.

_____ =20


(Willem Derks) #5

Hi John,

I think you tried to attach a file to the reply mail, but that did not come through.
Can you post it here directly on the forum:

-Willem


#6

Willem

Problem sorted, it was the new motherboard, which I had only just installed. After some serious downloads from MS and then a cleanup with Ccleaner all works as it should. Thanks for your help

John O