Selecting the specific number of a grid

Hi. i want to make a grid points with specific numbers. Then i want to remove from a specific one. For example i need a grid with 10 column and 3 rows that will be 30 points but actually i need only 27 of them. Could you help me please find a way?
May be this will help. Actually i want to make some sheets for some panels. This is why i am doing this method. For example i have 27 sheets that i want to arrange them in a 10 column grid next to each other.

مجددا سلام بازم فارسی تایپ کنید و فایلتون رو اپلود کنید

سلام. من میخوام یک سری ابجکت رو که هر چیزی میتونه باشه رو کنار هم بچینم. مثلا شیت. مثلا یک سری ورق.و میخوام بتونم تعداد ستون رو ردیف رو کنترل کنم. مثلا ۲۷ تا ایتم دارم. میشه ۳ردیف ۱۰ تایی ولی ۳ تا باید از اخرش کم بشه. وقتی من میام یک سری عدد از ۱ تا ۱۰ درست میکنم و اونها رو در ۳ ردیف تکرار میکنم میشه ۳۰ تا. چیزی که تو ذهنمه اینه که برای نقاط عدد تعریف کنم. مثلا نقاط ۱ تا ۳۰. بعد بگم نقاط بعد از شماره ۲۶ رو حذف کن.

الگوریتم خاصی هنوز ننوشتم برای این مرحله

با توجه به تصویری که گذاشتید ببینید دو ردیف نقطه دارید بنابراین اگر میخاید نقاطی رو انتخاب کنید از کدوم ردیف باید انتخاب بشه ؟ افقی یا عمودی ؟

به نظرم بهترین کار اینه شما اول ابجکت هاتونو بدست بیارید ، بعد با استفاده از اون ها میتونید بع تعداد دقیق پوینت ها برسید و کنترلش کنید

خوب چجوری؟ چون من الان آیتم هام رو دارم.

فایلتون رو بفرستید

اینرتنالایز شده

file.gh (206.9 KB)

الان داخل این فایل ۲۸ مورد صفحه هست که آنرول کردم. حالا میخوام بچینم اینها رو کنار هم. یک سری نقطه درست کردم به تعداد ۱۰ تا. برای اینکه تعداد ردیف های مورد نیاز دربیاد لیست لنث رو تقسیم بر ۱۰ کردم که میشه ۳. یعنی ۳۰ تا نقطه. من ۲ تا کمتر میخوام. چون الان ۳۰ تا پنل رو چیده برای من. یعنی دو تا پنل رو تکرار کرده تا ۳۰ نقطه رو پر کنه

اینو تست کنید اگرهم خاستید میشه به جای یک ردیف افقی ردیف های بیشتری اضافه کرد. در ضمن من مقیاس کارتونو کوچیک کردم خیلی بزرگ بودند اگر نخاستین مقیاس رو حذف کنید

file-1.gh (413.8 KB)

البته راه ساده ترشو الان پیدا کردم : پلاگین Heteroptera

Oops :speak_no_evil_monkey:

آره این عالیه. دنبال همچین چیزی بودم دقیقا. خیلی خیلی ممنونم ازتون

آره این ساده ترین راه بود که همه رو کنار هم بچینم. ولی وقتی تعداد آیتم ها زیاد باشه جالب نیست. مثلا ۷۰۰ تا پنل رو بخوام اینطوری ردیییییف کنار هم بذارم . برای همین میخواستم در چند ردیف باشه. که پلاگینی که معرفی کردین خیلی ساده کرد این کارو. خیلی ممنون از شما