Rinho6 does'n work when pipeline is set to OpenGL


#1

Rinho6 does’n work if pipeline is set to OpenGL

Rhino 6 SR1 2018-2-6 (Rhino 6, 6.1.18037.13441, Git hash:master @ 5a33e6871b94d32ba552468218cef0ad8d3d1263)

Windows 7 SP1 (Physical RAM: 6Gb)

ATI Mobility Radeon HD 2600 XT (OpenGL ver:2.1.8787)

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: None
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: ATI Technologies Inc.
Render version: 2.1
Shading Language: 1.30
Driver Date: 8-17-2009
Driver Version: 8.632.1.2000
Maximum Texture size: 8192 x 8192
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 8192 x 8192
Total Video Memory: 256 MB

C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\WebBrowser.rhp “WebBrowser”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoScript.rhp “RhinoScript”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\IdleProcessor.rhp “IdleProcessor”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Alerter.rhp “Alerter”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”


(Dale Fugier) #2

I’ve answered your question on your prior post.