Rhino 6 WIP, Grasshopper, trim fonction failed


#1

Just loaded Rhino 6 WIP . Fonction “Trim with region” doesn`t separated the partial element to Ci and Co, all part in Ci.


(Giulio Piacentino) #2

Hi @Hugues

are you still seeing this in this week’s WIP?
Thanks,

Giulio


#3

Hi Giulio,
Using version dated 22/11/2016 16:34,I have still the same problem.
Other thing, I cannot remove the grid from the view using “Document
properties”.
Regards
Hugues


#4

WITH TYPICAL EXEMPLE

Hi Giulio,
Using version dated 22/11/2016 16:34,I have still the same problem.
Other thing, I cannot remove the grid from the view using “Document
properties”.


Regards
Hugues


(Giulio Piacentino) #5

Please attach the definition next time! I will try to reproduce now…


(Giulio Piacentino) #6

I logged this as RH-36438.


(Brian Gillespie) #7

RH-36438 is fixed in the latest WIP


(Giulio Piacentino) #8

Hi @Hugues

I should have fixed this error for Grasshopper. We are still dealing with a similar class of problems that surfaced in RhinoCommon. Thanks for reporting this!

I cannot reproduce this other error. Is it now fixed? Or can you tell me the exact steps?


#9

Hi Giulio,
Thanks, Trimm is OK.
Still, I cannot remove the grid from the views.
Hugues


(Giulio Piacentino) #10

Yes I can reproduce this in this week’s WIP: RH-37043.


(Giulio Piacentino) #11

Hi @Hugues

We think we fixed this issue in this week’s WIP. Can you check if you also can no longer reproduce the issue with the grid?

Thanks a lot!

Giulio

Giulio Piacentino
for Robert McNeel & Associates
giulio@mcneel.com


#12

Hi Giulio,
For me the grid issue was already solved 2 weeks ago.
Recently I had no major issue out of a crash when a dimension became null
by moving his control point.
I do have, sometime, an error message when closing my file but without any
issue.

All the best
Hugues


#14

Hi Giulio,
That’s the next one :
Asking for a round hole with a pointy tip, the result is a flat tip.

All the best
Hugues


(Giulio Piacentino) #15

Hi @Hugues

I just tried this, assuming this was the result of the _RoundHole command (right?)
If that is the case, I cannot reproduce this:

Could you send the model and a description of how to reproduce it?
Also, it would help if you started a new conversation about this next time. You can @-mention me if you want to make sure that I will answer. :slight_smile:

Thanks!

Giulio

Giulio Piacentino
for Robert McNeel & Associates
giulio@mcneel.com