Rhino 6.4 - Leader initally draws black, instead of layer color


(Nate) #1

I use a black background, and when I draw a text leader, it draws in black, which makes it difficult to layout. Once it is finished, it shows up as the proper layer color. All other annotations draw as the layer color.
Is there a way to change this?

Thanks!

Rhino 6 SR4 2018-5-10 (Rhino 6, 6.4.18130.19341, Git hash:master @ 51190de75f80526c68ef8bdf62938fe1eb6ccc8a)
Licence type: Commercial, build 2018-05-10
License details: Cloud Zoo.  In use by: nate (Living Design Studios Drafting Team)

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 16Gb)
Machine name: LDSDRAFTING13

Intel(R) HD Graphics 630 (OpenGL ver:4.4.0 - Build 21.20.16.4550)

OpenGL Settings
  Safe mode: Off
  Use accelerated hardware modes: On
  Redraw scene when viewports are exposed: On
  
  Anti-alias mode: 4x
  Mip Map Filtering: Linear
  Anisotropic Filtering Mode: Height
  
  Vendor Name: Intel
  Render version: 4.4
  Shading Language: 4.40 - Build 21.20.16.4550
  Driver Date: 11-11-2016
  Driver Version: 21.20.16.4550
  Maximum Texture size: 16384 x 16384
  Z-Buffer depth: 24 bits
  Maximum Viewport size: 16384 x 16384
  Total Video Memory: 1 GB

C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp	"Commands"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp	"Renderer Development Kit"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RPC.rhp	"RPC"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoBonusTools.rhp	"Rhino Bonus Tools"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\AnimationTools.rhp	"AnimationTools"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp	"Rhino Render"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp	"RDK_EtoUI"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp	"Renderer Development Kit UI"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp	"Snapshots"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp	"RhinoCycles"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp	"Toolbars"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp	"3Dconnexion 3D Mouse"	
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp	"Displacement"	
C:\Users\Nate\AppData\Roaming\McNeel\Rhinoceros\6.0\Plug-ins\SectionTools (fbdb1d7f-8cfb-42c1-9858-87cb6315932c)\2018.4.17.851\SectionTools.rhp	"SectionTools"

(Pascal Golay) #2

Hi Nate - that is working here in the latest in-house builds - looks like it was fixed for SR5:

https://mcneel.myjetbrains.com/youtrack/issue/RH-45461

-Pascal


(Nate) #3

great, thanks!