Quad Remesh command not working

When I try to use Quad Remesh I get a message in the command bar stating “unknown command_Quadremesh”

Anyone else having this problem?

Hi - please run the Rhino SystemInfo command and copy-paste the result here.
-wim

Rhino 7 SR3 2021-2-22 (Rhino 7, 7.3.21053.23031, Git hash:master @ f8a40388712d9cf7edc68910e0415427bdefc64a)
License type: Commercial, build 2021-02-22
License details: Cloud Zoo

Windows 10.0.19041 SR0.0 or greater (Physical RAM: 32Gb)

Computer platform: DESKTOP

Standard graphics configuration.
Primary display and OpenGL: NVIDIA GeForce GTX 970 (NVidia) Memory: 4GB, Driver date: 9-30-2020 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.6.0 NVIDIA 456.71
> Accelerated graphics device with 8 adapter port(s)
- Windows Main Display attached to adapter port #0
- Secondary monitor attached to adapter port #1

Secondary graphics devices.
NVIDIA GeForce GTX 970 (NVidia) Memory: 4GB, Driver date: 9-30-2020 (M-D-Y).
> Accelerated graphics device with 0 adapter port(s)
- There are no monitors attached to this device!

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: High

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 9-30-2020
Driver Version: 27.21.14.5671
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 4 GB

Rhino plugins that do not ship with Rhino

Rhino plugins that ship with Rhino
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 7.3.21053.23031
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Legacy Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 7.3.21053.23031
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 7.3.21053.23031
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 7.3.21053.23031
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 7\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”

QuadRemesh working here…

try help>check for updates and install the latest service release.

or try with repairing the installation from the windows app manager

1 Like