Hi friends, I’m researching about a special type of brick dome and i’m intended to calculate tensile and tension forces to evaluate dome stability and in optimization process, suggest some solutions if needed. Graphic static is recommended. There is one relevant example in installation folder.
سلام
در روش گرافیک استاتیک شما قابلیت نمایش گراف (مانند کارامبا را ندارید).روش گرافیک ساتاتیک براساس دیاگرام نیرو و دیاگرام هندسه کار میکند و فرم یابی را براساس تعادل بین این دو تولید می کند. اگر محاسباتی مانند کشش برش و خمش و تغییر شکل میخاید از کارامبا استفاده کنید. روش گرافیک استاتیک فقط فرم بدست امده را براساس دیاگرام نیرو و و هندسه و محل نود ها میدهد.
سلام، خیلی ممنون از راهنماییتون. واقعیتش من خواستم از این کامپوننت به جای کلاستر استفاده کنم ولی چون نیاز به تقسیمات و نقطه یابی و… داره در نهایت فرم گنبد به دست نیومد، شاید .
هم تنظیمات من درست نبوده.
نکته دوم اینکه
تا جایی که متوجه شدم با ابعاد و اندازه دقیق گنبد نمیتونیم از گرافیک استاتیک استفاده کنیم درسته؟
داخل سایت کارمابا دوره مقدماتیش به همراه داکیومنت هاش موجوده . همچنین در یوتیوب نمونه های خوبی هستو البته یکم هم باید دانش سازی تون را ارتقا بدید.
موفق باشید