Level Manager in Visualarq

visualarq
unhandled

#1

Anyone else having issues with the latest Visualarq update? I can 't hide any levels- turning them on and off disables being able to select the objects, but doesnt hide them. And even when i hide the objects, i can still see them- impossible to work with


(Enric Marquès) #2

Hi @sian,

I’m unable to reproduce this error in VisualARQ 1.9.7. Can you send me the 3DM document to visualarq@asuni.com so I can test it here on my computer?

Thanks,

Enric


#3

HI Eric,

Here is the model before and after it corrupted, I reinstalled all the programs only about a month ago so all are up to date. Only other plugin I’m using is vray. This happens on various models at least once a week. here’s the dropbox, thanks,

https://www.dropbox.com/home/RHINO%20CORRUPT

Sian Robinson Director

Architectural Graduate, BArch (Hons)

Ph: +64 4 381 3293 I Mob: +64 27 3566 234

PO Box 27161, Marion Square 6141.

Level 2, 126 Cuba Street, Te Aro, Wellington

mailto:sian@revearchitecture.co.nz sian@revearchitecture.co.nz I http://www.revearchitecture.co.nz/ www.revearchitecture.co.nz


(Enric Marquès) #4

Hi Sian,

You haven’t shared the DropBox folder, you just send me the link to a folder. Please, share the folder or zip it and send it to me using another service like WeTransfer.

And please, send it to visualarq@asuni.com if you don’t want other Discourse users to access the files.

Thanks,

Enric


#5

Hi Enric,

Sorry about that’s ive shared it to you now. These corruptions tend to happen when I copy and paste lines, blocks or draw lines, they don’t tend to happen when im actually editing bim components. I’ve also noticed the slabs I modelled ages ago suddenly rotate 90degrees for no reason.

Sian Robinson Director

Architectural Graduate, BArch (Hons)

Ph: +64 4 381 3293 I Mob: +64 27 3566 234

PO Box 27161, Marion Square 6141.

Level 2, 126 Cuba Street, Te Aro, Wellington

mailto:sian@revearchitecture.co.nz sian@revearchitecture.co.nz I http://www.revearchitecture.co.nz/ www.revearchitecture.co.nz


(Enric Marquès) #6

Hi @sian,

I’ve checked the corrupted file, and it seem that styles, levels, and other non-geometry objects are fine, so the problem is related to geometry. Are you using copy & paste on the same document, or you are doing copy & paste between documents?

I’ll try to reproduce the problem by doing multiple copy/paste operations. If you have any hint about which curves or blocks do you usually copy, that would be helpful.

This seems like a bug when importing slabs from previous versions of VisualARQ, as slabs have been improved recently. I’ll take a look, I’ll create an slab with a very old version of VisualARQ and try to open it with VisualARQ 1.9.

Enric