Improper argument - when returning to the Rhino window

This dialog quite frequently (2-3 / day) appears when one returns to Rhino (after visiting another application).

At the moment I have no clue what is causing it, but it is not necessarily leaving an ongoing command and then returning.

Will try to pinpoint.

Please run the Rhino command _SystemInfo and post the complete result here in a reply.

hey,
i have this persistent issue. as well as my computer GPU is skyrocketing.

idk what to do, could you provide some help?

Rhino 8 SR7 2024-5-17 (Rhino 8, 8.7.24138.15431, Git hash:master @ 03702f889bdef32626af4bca510b5e8a85666d38)
License type: Evaluation, build 2024-05-17
License details: Cloud Zoo
Expires on: 2024-07-29

Windows 11 (10.0.22631 SR0.0) or greater (Physical RAM: 16GB)
.NET 7.0.0

Computer platform: LAPTOP - Plugged in [91% battery remaining]

Hybrid graphics configuration.
Primary display: Intel(R) Iris(R) Xe Graphics (Intel) Memory: 1GB, Driver date: 10-3-2022 (M-D-Y).
> Integrated graphics device with 4 adapter port(s)
- Windows Main Display is laptop’s integrated screen or built-in port
Primary OpenGL: NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop GPU (NVidia) Memory: 8GB, Driver date: 6-1-2024 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.6.0 NVIDIA 555.99
> Integrated accelerated graphics device with 1 adapter port(s)
- Secondary monitor is laptop’s integrated screen or built-in port

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On
Graphics level being used: OpenGL 4.6 (primary GPU’s maximum)

Anti-alias mode: None
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: High

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 6-1-2024
Driver Version: 32.0.15.5599
Maximum Texture size: 32768 x 32768
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 32768 x 32768
Total Video Memory: 8 GB

Rhino plugins that do not ship with Rhino
C:\Program Files\Enscape\Enscape.Rhino.Plugin-net48\Enscape.Rhino8.Plugin.dll “Enscape.Rhino8.Plugin” 0.0.24138.1238

Rhino plugins that ship with Rhino
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\SolidTools.rhp “SolidTools”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 8.7.24138.15431
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\WebBrowser.rhp “WebBrowser”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\RhinoScript.rhp “RhinoScript”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\RhinoBonusTools.rhp “Rhino Bonus Tools”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\IdleProcessor.rhp “IdleProcessor”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\RhinoRenderCycles.rhp “Rhino Render” 8.7.24138.15431
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Legacy Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 8.7.24138.15431
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\MeshCommands.rhp “MeshCommands” 8.7.24138.15431
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 8.7.24138.15431
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 8.7.24138.15431
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\BlockEdit.rhp “BlockEdit” 8.7.24138.15431
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”
C:\Program Files\Rhino 8\Plug-ins\SectionTools.rhp “SectionTools”

Interesting, I have seen this error pretty much only on AMD GPU. Anyway, does it persist when disabling the Enscape plug-in (and restart Rhino after disabling).

i basically disabled almost all plugnis except enscape, because i needed enscape, and it works fine. but now the model seems to heavy to run enscape smh.

so my computer specs should be fine?