Ghost print layout

Hello, in RH7 if i copy some layouts, then them remain in print window, but not exist (?) surprisingly they will be print. After reopen same file are everything ok …

Hi -
I’m not able to reproduce that issue here but I have the impression that one or more steps are missing in your description.
For starters, could you please run the Rhino SystemInfo command and copy-paste the result here?
Thanks,
-wim

Hi Wim,

here is sytem info. I think no step i forgeted…I used button on container for copy…
system_info_chita.txt (2.4 KB)

Hi -
Can you reproduce the issue when you disable the Twinmotion and V-Ray plug-ins and restart Rhino?

In your first post you list (more or less, I suppose) these steps:

  • Copy some layouts
  • Print

You don’t write it, but I am imagining that at some point you are possibly deleting a layout.

If you can still reproduce the issue with the 3rd party plug-ins disabled, please post a simple file and complete step-by-step instructions on how to reproduce the issue.
-wim

hi, i must find time to reproduce it…take me some time. thanks

Hi,
here are steps:

  1. Open Rhino7 with new template - Small objects - milimeters
  2. In right container turn on “Layouts”
  3. In right container create new layouts (PDF creator, A3, Landscape) - rename it (layout_01)
  4. Select new layout - “Layout_01” and click on copy layout button (all in right container)
  5. Select copy of layout and rename it (double click and type new name) - layout_02

Repeat steps 4-5 for more layouts - everytime i copy previous layout (layout_3 is created from layout_2 etc.)

Go to print dialog window (trough button with printer in “standart” pallete) - go to “View and Output Scale” roll out window with layouts and you will see…

Same result with deactivate plugins Twinmotion and V-Ray