_DraftAngleAnalysis display

Hello,

when i use _DraftAngleAnalysis on mesh, the color of this tool stay on my mesh despite i close the tool…
how can i recover the layer color.

Hi - I’m not seeing that here so far.
Can you please run the Rhino SystemInfo command and copy-paste the result here?
-wim

Rhino 6 SR27 2020-6-24 (Rhino 6, 6.27.20176.05001, Git hash:master @ ba2c30de00be5a8b210bc297715204e941911799)
License type: Commerciale, version 2020-06-24
License details: Cloud Zoo. In use by: only ()

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 24Gb)
Machine name: PC201205039

Non-hybrid graphics.
Primary display and OpenGL: NVIDIA Quadro K4000 (NVidia) Memory: 3GB, Driver date: 12-6-2019 (M-D-Y). OpenGL Ver: 4.6.0 NVIDIA 441.66

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 4x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: NVIDIA Corporation
Render version: 4.6
Shading Language: 4.60 NVIDIA
Driver Date: 12-6-2019
Driver Version: 26.21.14.4166
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 3 GB

Rhino plugins
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands” 6.27.20176.5001
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\RhinoNestRhino6\System\RhinoNest.rhp “RhinoNest” 4.6.18354.2
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI” 6.27.20176.5001
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles” 6.27.20176.5001
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Grasshopper\GrasshopperPlugin.rhp “Grasshopper” 6.27.20176.5001
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\import_STL.rhp “STL Import”
C:\Program Files\ADA 3D\Mesh2Surface for Rhino 6\m2s_for_Rhino.rhp “MESH2SURFACE”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars” 6.27.20176.5001
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”
C:\Program Files\Common Files\McNeel\Rhinoceros\6.0\Plug-ins\SectionTools (fbdb1d7f-8cfb-42c1-9858-87cb6315932c)\2019.7.29.584\SectionTools.rhp “SectionTools”

The most likely cause is your old Quadro driver.

Here’s the current one from 24 June:
https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/161525/en-us

Any luck?