BUG - V6 - Rendered Viewport Curve Color - Set Single Color for All Curves - Broken

rhino6

(Josh) #1

When enabling curve visibility in rendered view port options and setting a single color for curves different than the curves’ object color does NOT change the curve color in the view port.

This worked in V5.

-josh


(Josh) #2

Actually this seems to not work for all view port modes.

-josh


(Wim Dekeyser) #3

I cannot recreate that issue here. Could you run the RH6 command SystemInfo and paste the result here?


(Josh) #4

Rhino 6 SR2 2018-3-6 (Rhino 6, 6.2.18065.11031, Git hash:master @ cd4fa1dcdec31cb58baacef0855771173af7196f)

Windows 10.0 SR0.0 or greater (Physical RAM: 16Gb)

AMD Radeon Pro 460 (OpenGL ver:4.5.13476 Compatibility Profile Context 22.19.170.1536)

OpenGL Settings
Safe mode: Off
Use accelerated hardware modes: On
Redraw scene when viewports are exposed: On

Anti-alias mode: 8x
Mip Map Filtering: Linear
Anisotropic Filtering Mode: Height

Vendor Name: ATI Technologies Inc.
Render version: 4.5
Shading Language: 4.50
Driver Date: 7-20-2017
Driver Version: 22.19.170.1536
Maximum Texture size: 16384 x 16384
Z-Buffer depth: 24 bits
Maximum Viewport size: 16384 x 16384
Total Video Memory: 4 GB

C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Commands.rhp “Commands”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk.rhp “Renderer Development Kit”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoRender.rhp “Rhino Render”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_etoui.rhp “RDK_EtoUI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\rdk_ui.rhp “Renderer Development Kit UI”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\NamedSnapshots.rhp “Snapshots”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\RhinoCycles.rhp “RhinoCycles”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Toolbars\Toolbars.rhp “Toolbars”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\3dxrhino.rhp “3Dconnexion 3D Mouse”
C:\Program Files\Rhino 6\Plug-ins\Displacement.rhp “Displacement”


(Josh) #5

This bug is fixed with SR2.

Sorry for the late reply.

-josh


(Pascal Golay) #6

Hi Josh - can you please export your modified display mode (Options > View > Display modes > Export button) and attach it? Was this mode created in V6 or brought over from V5?
Also, it probably would not hurt to get the latest driver from the ATI website and install that.
thanks,

-Pascal